Demonen saboteren auto-elektronica

Schrijver: Vincent

Samen met vrienden hadden we het einde van tien dagen bidden en vasten gevierd. Een periode vol met wonderen, genezingen en profetie.

Vol van God, de Chinees, lekkere wijn, gebak en paaseieren, zaten we in de auto. Ik ging weer terug naar huis, en werd naar het station gereden. Druk napratend ontdekte we dat de elektronica van de auto vreemde kuren begon te vertonen. Functies als de bediening van de radio, de airco, de sigaretten-aansteker en nog wat andere dingen, vielen uit en waren vervolgens niet meer aan te schakelen. We schrokken ervan.

Gelukkig wist ik me uit ervaring te herinneren dat de Naam van Jezus niet alleen wonderbaarlijke genezing kan brengen, maar ook wonderbaarlijke reparatie. Dus in alle vrijmoedigheid begon ik: “Jezus, U geneest niet alleen, maar doet ook andere grote wonderen. Ik weet geen hol van elektronica in auto’s, maar in U is alle kennis en macht. Laat daarom, de elektronica van de auto’s, en de auto in het geheel, gerepareert zijn in de Naam van Jezus Christus.”

Na het herstarten van de motor, gingen alle lampjes van het bedieningspaneel aan. Alles werkte en de auto was weer als nieuw.