Over deze website

Waarom deze website?
U zult het vast wel eens lezen op grote borden van een losgeslagen christen: “Jezus Redt” of “Jezus Christus Geneest”. Ik ben iemand die daar graag nuchter instaat. Nu ben ik wel de beheerder van een website boordevol mooie verhalen, ervaringen, wonderen, waarbij de schrijvers de kracht achter het gene dat zij hebben meegemaakt ‘Jezus Christus’ noemen. Er staan ook verhalen van mijzelf op deze website. Ook al leven we in een verrotte wereld en willen we daarbij God de schuld geven, toch blijken alle schrijvers er een bijzondere ervaring op na te houden als ze het Jezus op één of andere manier vragen. Het zijn bijzondere verhalen en stuk voor stuk wekken ze vragen op. Het is geen verspilde tijd en leuk om ook aan anderen te laten lezen. In ieder geval wens ik u het succes dat ik in Jezus gevonden heb.

Voorgeschiedenis
De verhalen op deze website stonden in 2008 tot 2012 op het weblog waaromikgeloof.punt.nl (sinds: 29-01-2008). Het bedrijf dat eigenaar was van het weblog besloot over te gaan op een nieuw type weblog, waarbij het onderlinge contact van blogschrijvers verloren zou gaan. Door omstandigheden is het maken van een nieuwe website er niet eerder van gekomen.

Eventuele geluidsbestanden zijn deels in mijn archieven en deels bewaard gebleven dankzij de internationale archiveringswebsite Archive.org bewaard gebleven. Onze dank hiervoor. Het is nu de bedoeling om alles gedurende de opbouw en het beheer van deze website nog beter te archiveren. Uiteraard mag u zelf de verhalen ook kopiëren en delen op andere websites en sociale media. Graag zelfs.